Over ons

Via deze website informeren wij bezoekers over welke soorten belastingen er zijn, voor welke belastingen je in aanmerking komt en hoe je de verschillende aangiftes in moet dienen.

Wij hopen dat u met de inhoud van deze site uw voordeel kunt doen. Wilt u meer specifieke informatie over uw eigen belastingaangiftes dan stellen wij voor dat u contact opneemt met de Belastingdienst.

MISSIE:

Overheidsorganen en grote commerciële organisaties lijken hun telefoonnummers zo goed mogelijk te verstoppen op hun website. Alsof men liever niet heeft dat er gebeld wordt. Belastingtelefoon.info adverteert in de zoekmachines om bepaalde organisaties sneller benaderbaar te maken via de telefoon. Aan het adverteren in Google en overige zoekmachines kunnen hoge kosten verbonden zijn. Belastingtelefoon.info kiest er voor om via een betaald 0900-nummer deze kosten te compenseren. Uiteindelijk is het de bedoeling de klant zo spoedig mogelijk in contact te brengen met de Belastingdienst (in dit geval). Ervan uitgaande dat dit ook de bedoeling is van diegene die zoekt naar het telefoonnummer van de Belastingdienst.

Belastingtelefoon.info

Nieuwe Gracht 55

2011 ND Haarlem